2009-12-29

Börjar vänja mig vid att inte gå i skolan, vet inte om det är bra eller dåligt.
Iallfall, Idag har jag jobbat hatar seriöst mitt jävla kuk jobb, stod en tjock dansk och pratade med mig i en halvtimme.. intressant.
Just nu sitter jag vid min brors dator, snackar med Sassa som vanligt, lyssnar på när hon snackar engelska med sina kompisar lol ^^
Fia pratar jag också med, älskar att flippa ur med henne när man är arg, för hon känner alltid likadant.
Imorgon ska mamma till lund, hoppas att det blir så bra som möjligt.
Peruken ser ut som hennes riktiga. helt otroligt.. Jag ska ner i stan och träffa janne, handla kläder och lite så. Sen på torsdag smäller det yeeees.

En sista sak jag vill säga ;
Mm fuck helsingborg och alla idioter som bor här.

2009-12-28

Jättemysigt igår med min janne, badkar och roliga människor på max. Var uppe till halv sex så är lagom trött nu. Ska snart med mamma och titta ut peruk, sen hem till älskling igen och laga tacos till oss.
Helt underbart att komma underfund med saker hela tiden, livet blir bara lättare och bättre hela tiden känns det som nu.
Snart nyårsfesten också, awesome.

Oldpicyes
FYFAN VAD JAG ÄR GLADDDDDDDDDDDDdd


2009-12-26

Var på väla idag med Ina och Rebecca, kan inte fatta att jag utsätter mig för samma visa imorgon. Man fick bokstavligt talat leta efter kläder på golven i affärerna ?!
Men jag hittade två tröjor en ring och två piercingar, det var fin fint. billigt också.
Imorgon blir det ännu mer shoppning med snyggot till vänster. Efter det drar jag till Janne och stannar där i några dagar, sen äre feeeeest!
Dagens skratt ; säg mirror error snabbt som ett ord högt för dig själv. -> mirrorerror <- så typ.
LOOOOOOOOOOOOL hajdå

i love you star

2009-12-25


hej mitt namn är Ina och jag ligger brevid Anna.
Hon ville att jag s kulle skriva något här så att inte hon laddade upp 3 inlägg på mindre än 2h, dels också för att hon ville ha en färgbild, ja ingen fattar vad jag menar men det är lugnt för det brukar ingen göra.
Vi ligger här i Annas uppblåsbara madrass och tittar på "Sagan om konungens återkommst" och just nu så kom spindeln och stack Frodo i "ruuuumpaan" :D
Japjapajpaaaa vi har det mysigt här tjalala och jag r glaaad hihi för att världens bästa anna är här! eller det finns 2 världens bästaste annor "BajsAnna och "Lyckopiller"
Jag tänkte bara säga en sak jag tänkte och ingen kommer fatta, bara om ni tänker lika mhhm söm mig, okej jag vet inte vad jag gör nu eller jo jag sitter här och skriver spöken choklad men men sånt år livet när man har det gött tror jag "Get in the towe" jajaja hupp man kan jeeevlas!

God Natt sov så gott, poooooooss haaaj / Ina

fick btw finaste julklappen av min älskling.
Nu ska jag fortsätta titta på Shrek och cpa med cpina

Julafton var världens segaste julafton framtills älskling kom, då blev den världens mysigaste julafton!
Nu är Ina här, filmkväll med harry potter, shrek och sagan om konungens återkomst, wiiii!
Imorgon ska jag först fika med min kusin, sen blir det väla med Ina och Rebecca, shoppa shoppa shopppppaa!
Söndag - Väla igen med Jempa och Sara
Måndag - Mamma
Tisdag - Jobba
Onsdag - Janne
Torsdag - NYÅRRRRRRR
HHado

2009-12-23

NU KAN NI KOMMENTERA MIN BLOGG, HAR FIXAT DET NU :)


sömnproblem, jadå! ..
sitter i vardagsrummet, helt kolsvart.. alla sover utom jag och eliot.
vill bara hem till janne nu, ligga i hans säng och sova där med honom.. men nej måste vänta 18 timmar till innan jag får träffa honom. tears.

men borde försöka sova nu, annars blir jag bara depp av alla jävla tankar
och julen som inte ens känns som jul.








behöver sommar

jag har världens finaste mamma.


Mysig dag, träffade jempa i stan för att äta och handla julklappar. Senare kom älskling och nu är det love actually på tv.
Ändå har jag knappt någon julkänsla..
Men det blir nog bra imorgon speciellt nu när älskling ska komma hit. Längtar efter mina små älsklingar i stockholm, får inte träffa dom förens i februari.. äh nu ska jag kolla vidare på filmen och slå in jannes julklappar, god jul och sånt haj!


2009-12-22

trött på folk som bara ser problem från deras perspektiv.
sluta vara så ego.
det är du som sårade mig och om någon sårar mig tänker jag inte vara trevlig tillbaka. kallas logik.

Lätt den värsta julen någonsin, lovar.

mamma

Varje gång jag somnat idag har jag vaknat lika fort, för att se om jag vakna upp hos janne. Men jag vaknade upp i pappas säng, bredvid min gråtande mamma. Det är ingen dröm.

Idag blev det svårare att andas, igen.

2009-12-20

She doesn't get enough She doesn't get enough From an overdose Overdose From an overdose Overdose From an overdose She doesn't She doesn't She doesn't get enough She doesn't get enough cocaine She doesn't get enough hard She doesn't get enough pure She doesn't get enough She doesn't get enough money She doesn't get enough slots She doesn't get enough hose She died from an overdose She doesn't get enough She doesn't get enough From an overdose Overdose From an overdose Overdose From an overdose She doesn't She doesn't She doesn't get enoughShe doesn't get enough cocaine She doesn't get enough hard She doesn't get enough pure She doesn't get enough She doesn't get enough money She doesn't get enough slots She doesn't get enough hose She died from an overdose get enough hose She died from an overdose doesn't get enough hard She doesn't get enough pure She doesn't get enough She doesn't get enough money She doesn't get enough slots She doesn't get enough hose She died from an overdose get enough hose She died from an overdose doesn't get enough hard She doesn't get enough pure She doesn't get enough She doesn't get enough money She doesn't get enough slots





i love my ina.
nu är det redigering och trance och
snart är det anna anka och cigg som gäller. FFFFinfinfinfifnfint.hado


2009-12-16


Sjuk dag.
I skolan gick jag runor och klagade på att jag inte hade någon julkänsla överhuvudtaget, när jag och ina sen är i stan och tittar på en ljusshow fick jag mer julkänslor än på länge + att det började snöa!
Senare på dagen pratade jag och Ina om att jag måste sluta röka, helt plötsligt dyker en man upp och frågar oss om någon av oss vill sluta röka, sen står han och berättar om en sjuk bok som fick honom att sluta.
ja, tecken.
I allfall har jag och ina haft mysigt fram tills jag såg att mitt sociologi arbete inte sparats så jag fick sätta mig ner och skriva om hela skitet igen.
Blev inte 5 sidor hehueh.
Men vi hade mysigt resten av tiden, gick i stan och jag handlade, en nyårsklänning med svarta stora paljetter på, strumpbyxor, julklapp till pappa, present till rebecca, smink till mamma och sen åt vi på subway.
mmmhm.
Nu ska jag läsa igenom arbetet igen, skicka det, fjäska och snacka med sassa.
HEJ

2009-12-15

fingals sms piggar alltid upp.
Tack för att du är en så fin människa,
jag uppskattar allt till 1000!
<3

tror jag skiter i paradise hotel, godnatt.

Det känns som allt har blivit som en ny början.
Kärleken är starkare än vad den har varit andra gånger, jag har blivit mer målinriktad på min framtid och på vad det egtentligen är jag bör prioritera, som att jag kommer göra allt för att bevisa min kommande fotolärare att jag förtjänar att få läsa foto C, mamma har kommit hem, min bror klarade ut sina problem, har börjat lära mig vilka av mina vänner jag kommer umgås med en lång tid framöver, ina och jag, att jag bestämt mig för att sluta röka efter nyår, bara något så litet som att jag börjat lyssna nästan enbart på trance nu får mig att bli mer pepp. Jag har lärt känna mig själv på olika sätt, vilka typer av människor jag inte passar ihop med som jag trott att jag gjort förut, vad jag blir glad av och vad jag blir mindre glad av, att jag kan om jag vill. Kortfattat har jag kommit underfund med hur jag själv fungerar och vad jag vill göra med mitt liv.
Känns som jag fått svar på frågor som inte ens funnits.
Underbar känsla.
Nu ska jag se om min älskling har skrivit till mig annars ska jag skriva godnatt till honom. Godnatt för mig numera betyder " jag ska lägga mig i sängen och titta på paradise hotel på tv6.se/play tills jag är så trött att jag inte kan hålla mina ögon öppna".
Imorgon börjar jag tio med att vara pepp inför matten.
ska försöka.

2009-12-14

provucerande YES :D


paradise hotel i mitt hjärta haha.
sitter uppe till ett på nätterna för att kolla på gamla avsnitt från paradise hotel på tv6.se/play det är att gå för långt.
Imorgon - hem och plugga
Onsdag - Ina och stan
Torsdag - Jobba + sara
Fredag - Rebeccas fest med ina
Lördag - BABBBBBBBBYYYYYYYYY
Söndag - Mattias
sen är det lov, har inte längtat så mycket efter lov som jag gör nu tror jag, sova till två tre på dagen here i come!

oooo ska se paradise hotel nu sen sova... kanske.
HADDO

fin dag med fin kompis.
Har äntligen kommit igång med mitt jävla sociologiskit, tack ina!
Nu ska jag forstätta garva åt ullared.

2009-12-13

lucia idag, har jag någon som helst julkänsla? N.E.J
när man var liten var det typ extremt med julen, allt var så juligt och man längtade till tomten.
För min del känns julen bara överskattad och jag borde inte ens fira den eftersom jag inte tror ett skvatt på jesus och det dära skitet, bu!
Men idag har jag iallafall sovit när jag kom hem från Janne och precis kom jag hem från Ina.
Vi snackade med folk från usa, jadu ina.. upplevelse eller vad säger du? lol.. Men vi hade mysigt som vanligt. Imorgon börjar ångesten igen. Men jag och Ina ska iallfall få lussebullar av Cornelia. hahehea.

Imorgon - Plugga sociologi
Tisdag - Plugga sociologi
Onsdag - Plugga sociologi
Torsdag - Jobba
Fredag - Lämna in sociologi skitet och fira rebeccas födelsedag
Lördag - Janne
Söndag - ?
Nu - Börja rita av Iron Maiden bilden sen sova.
HAJO

2009-12-11

hej jag är världens gladaste.
hejdå.

2009-12-10


kan inte släppa skorna.. vill. ha. dom!
nu måste jag skynda mig in i duschen och äta något för om ca tre kvart ska jag GÅ till nicolai och se på treornas lucia grejs.
sen sova hos baby.
HAJ

2009-12-09

kaos=bra

Efter all kaos är allt starkare än förut.


Idag gick jag upp halv sju, gick till ina och var där runt sju. Pluggade inför historia provet som vi hade första lektionen i skolan, gick jävligt bra och det är jag chockad över eftersom jag började plugga i förrgår..?
Vid sex drog jag och Ina ner till dunkers för att höra Glid slem och jag gjorde en klumpig sak, förvånad? nä.
Låg ner i en stor soffa, mobilen i tröjfickan = den trillade ut ur fickan ner på golvet mellan soffan och väggen. Ni som varit i rumett vet hur feta dom "sofforna" är. Så den fick ligga där tills spelningen var slut och då fick jag dra ut hela soffan för att få tag i skiten.
+ att precis när det var helt tyst i rummet, börjar den ringa ....
note to self ; byt ringsignal!

Note to self 2;
Imorgon - skola, köpa mössa till mamma
Fredag - leeeedig! mamma kommer hem!!!!!!!!! sen jutan och sen sova över hos jempa
Lördag - janneboi
Söndag - mamma!!!! <3 Nästa vecka - P.L.U.G.G.A natti

2009-12-08

mamma-anna bild.
jag saknar min mamma.
Iallfall, idag var det en lång, as lång dag för mig.
började halv nio tror jag.. debatt som jag typ flummade ut på lite för mycket kankse?
"men lol vem är det som är under en bro liksom? ofta någon bryr sig om där är graffiti under en bro? typ bara kurt som bott under en bro."
*tyst i klassrummet* mja.
Efter skolan jobbade jag, segt och korv luktar skit. Jempa var där iallafall, vi planerade nyår och kom fram till en pepplösning, jag, jempa, janne och adrian (?) ska till kalle, visserligen utan för landskrona men det kommer bli awesome.
Imorgon ska jag upp halv sju, vara hos ina sju och plugga & sen åka till skolan för att ha prov i jävla historia. Vem fan tror att jag behöver veta att det fanns bajs på gatorna på medeltiden?
ccl lixxxxxxxxxxx (ina och jonna hahaha) Efter skolan ska jag först köpa en mössa till mamma, sen träffa sassa snabbt och sen hem till ina och pussa på draken och plugga. På kvällen ska vi se glidslem på dunkers.
Torsdag - sjukhuset och ge mamma mössan ..
Fredag - Först träffa mamma och krama henne tills jag får kramp. Sen träffa Jempa och kankse janne ? typ film och sånt mys. Lördag - Baby Söndag - mamma tror jag. Och hela nästa vecka ska jag tillbringa åt att PLUGGA. vilket jag typ gjort hela denna veckan också. Så rebecca om du läser detta, jag måste plugga hela fucking jävla nästa vecka, till EN grej. hatar sociologi, cotcot. Men såfort jag kan ska jag ringa dig!En sak till jag hatar är att "alla" ska vara så sjukt omogna och göra det svårt för sig själva, säger inte att jag är så sjukt mycket mognare men vafan. Har man något att säga, en åsikt eller något liknande SÄG DET RAKT UT TILL PERSONEN? är vi inte lite för gamla för att köra den dära " ja jag är sur men jag säger inget, jag bara ignorerar och ibland låtsas jag som ingeting" . Jag har slutat bry mig. Min pappa är en smart man "varför ska du fokusera på saker som är negativa & som folk uppfattat fel när du har så många andra saker som är positiva som behöver din fokus?"
Word pappa, jag skiter i allt som är cp nu. Jag har inte tid (om jag själv inte gjort något fel såklart) Jag har min fina pojkvän som fått mig att se mer positivt på det mesta och främst har jag själv blivit mer positiv, mår bättre och är gladare. Många bra vänner som accepterar en för vem man är och för vad man vill göra, är snart arton och ska ut på puben med jill och hanna den 1 mars på en måndag, avatar går snart på bio wtf liksom? har as mycket att se fram emot haha. Varför i hela friden skulle jag lägga ner energi på grejer som inte är värda att lägga ner energi på?
Måste sluta röka btw.
oh my buddah, nu måste jag sova eftersom jag ska upp HALV SJU.
godnatt!

2009-12-06


Alltså ibland måste man..
det är ju trotts allt MIN blogg.
As mysig helg men min janne, igår var vi i höganäs för make a mess hade spelning, bilder kommer senare i veckan.
Riktigt bra & jag blev stolt.
Och nu väntar världens jobbigaste vecka, plugg, plugg och plugg.
Får se fram emot helgen, fredag lussevaka med jempa janne frida buster kankse kankse.
Sen lördag vill vi festa, men var?
(inga emo fester med folk som har piercingar runt hela flabben och gapar och spyr) inget illa menat mot piercingar men vissa av er fattar kankse. whatevter. Nu ska jag säga godnatt till min älskade pojkvän sen ska jag sova. HAJJJ

2009-12-03

idag känner jag mig ensam.
ledig från skolan,
mamma är på sjukhuset,
pappa jobbar,
fredde är snart i bangkok,
janne är hemma och sover,
ina har inte hört av sig,
ella och calle är för långt borta,
mm ensam.

dålig dag,
jag måste till stockholm snart.
På lördag kommer mamma hem några timmar på permition(?)
helt underbart.

- tack för att ni finns säg till pappa att jag älskar honom och att det bara är han jag vill ha. puss mammi.
- tack för DU finns, han säger att han älskar dig också, skitmycket och att du är den enda han vill ha. du är hans älskling.
- fan vad jag saknar er.
- och vi dig mamma, varje dag! men du klarar dig. Finns inte många som hade klarat av hälften av alla saker du klarat. du är världens bästa. Och du är verkligen den starkaste person jag vet.
- fina lovord från världens finaste flicka. jag älskar dig!

2009-12-02

Tittar på bilder från i somras.
Jag saknar min sylt.
Finaste sommar minnen..

Note to self ;
imorgon - ledig från skolan, plugga med ina.
fredag - följa med janne när make a mess ska repa, sen sova hos honom i guess
lördag - mamma kommer hem vid ett, krama henne och bara vara med henne, sen åka till höganäs och kolla på band som spelar, b la make a mess.
söndag - baby



Rebecca, sylt, twin, strössel osv i love you

2009-12-01


idag kom ina hem till mig efter att hon slutat skolan, vi handlade julmust och tittade på bridget jones dagbok.. 2 gången på 24 timmar för min del.
Sen flippa vi ut som vanligt, Ina tog på sig mina kläder och jag hennes, hon tog mitt löshår och jag fixade mitt så det såg ut som jag hade kort hår.
Sen kletade jag på mig jättemörk foundation och vipps var ina jag och jag ina. Blev sjukt läskigt efter ett tag.

Men jag har iallfall provat på att vara lesbisk i en timme haha! (såg faktikst sjukt lesbisk ut..)
iloveina
godnatt.

2009-11-30

vem eller vad det nu än är som har skapat oss människor har han/hon/den/det gjort ett jävligt bra jobb med denna mannen.
Förövrigt är Bridget Jones & te med citron i min nya idoler.

Och så var man tillbaka till det vanliga jävla skitet, sjuk..
Megaförkyld och feber, hur mycket halstabletter jag äter och hur mycket grönt te med citron i jag dricker blir det inte bättre.
Och det är precis nu jag INTE får vara sjuk, hur mycket som helst att göra till skolan innan jullovet + att jag måste jobba på onsdag och det västa av allt är att mamma äntligen kommer hem på Fredag och jag får inte smitta henne.
Fem veckor utan henne och äntligen kommer hon hem, men neeeeej då ska jag bli sjuk.. fan!

Har iallfall haft tre mysiga dagar hos janne, världens finaste pojkvän som jag aldrig vill vara utan.
The one and only.

Nu ska jag titta på love actually och Bridget Jones dagbok
nom nom.
Man kan ha trååååkigt. haha!

2009-11-26


Och helt plötsligt handlar min oändlighetsring (märket på framsidan som knappt syns på bilden) om janne.
Inte ens den är klar, jag är inte klar med något och jag hittar inga bra teoier om vad som driver en våltäktsman till att våldta.
jävla uppsats.
pappa ska handla kolasås till mig, det borde göra mig gladare.
hado.
Okej så nu har jag varit hemma i mer än en timme och jag kan bara inte börja plugga, fast än jag vet hur mycket jag borde.
Skriva en sociologi uppsats om sexualbrott, 13 000 tecken.
Problemformulering
Teori
Metod
Avhandling
Analys
Sammanfattning
typ, va?

Och skriva om a child called it och plugga på jävla historia som jag hatar och tycker jag otroligt ointressant, kalla mig dum. Hatar att inte har något att längta efter, jag måste ha det för att orka göra allt annat.
Det enda jag ser framemot är att få vara med Janne imorgon. På lördag ska jag jobba, halv sex till halv tio.. öh.

ångest!!
Nej nu ska jag stänga av Belle och Sebastian för dom distraherar mig för mycket & när jag gjort det ska jag hämta något från köket och Seeeen lägga mig på golvet och försöka luska ut hur man skriver en jävla uppsats.
www. killme.dk



94 dagar till piercingen, mm jag räknar ner..? haha.

2009-11-25

haha ja, man kan ha kuuul

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Min far
3. Hur lång är du? 166 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Borat heeuheuehue
5. Vem ringde du senast? Uh, vet jag inte men Janne ringde mig precis
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det var till janne och jag skrev typ ; kom till sy xd
7. Var är dagens planer? Plugga, mamma och hem till janne senare ikväll
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms lätt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos
10. När såg du senast din mamma? I förrgår på sjukhuset.
11. Vilken ögonfärg har du? mörkbuna
12. När vaknade du idag? kvart över sju -.-
13.Har du någon gång hittat en katt? nej.. eller va, alltså vadå hittat? jag har ju sett katter som går lite sådär varsom utan något halsband, är det och hitta? såfall är svaret ja...?
14. Vilken är din favoritplats? Grekland och på vilken plats som helst med Janne. lol sant.
15. Vilken plats föredrar du minst? typ i en husvagn.
16. Var tror du att du är om 10 år? Stockholm. Eller på ett tåg i Indien typ.
17. Vad skrämde dig som barn? Magnus uggla var min största fobi...
18. Vem fick dig att skratta senast? Hanna ^^
19. Har några faktikst.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast utan. Alltså i underkläder typ.
22. Hur många kuddar har du i sängen, minst två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nix, konstigt nog.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor.
26. Är du social? Det tycker jag nog att jag är ja.
27. Vilken är dig favoritglass? TWISTER <3
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Hade nog börjat planera något fint och smart men det hade slutat med att jag köpt massor av presenter och köpt kläder till mig själv, tyvärr.
29. Tycker du om Kinamat? Hm, det är okej typ.
30. Tycker du om kaffe? om jag gör!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe och juice
32. Sover du på någon särskild sida? höger oftast eller på magen.
33. Typne
34. Tycker du om att mysa? Såklart jag gör.
35. Är du en beroendemänniska? På sätt och vis, ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej..
37. Vill du ha barn? Yes box.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Danska och grunderna till Spanska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja, men det hade inte hänt något. Gjorde det bara för att.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, lätt.
41. Vad spenderar du helst dina pengar på? Kläder.
42. Ägen du dyra smycken? Antika
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Djungelvrål
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min bror
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett mitt på handen, skulle ta upp ett armband som en unge tappat i en springa på sin bilbarnstol. (barnstolen var gjord av frigolit) så när jag drog upp handen brände jag hål på huden typ.. äckligt.
47. Vad har du för ringsignal? Han snubben i twilight. Ingen aning varför.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja
49. Flirtar du mycket? nej inte nu mera.
50. Vart togs din profilbild för din blog? öh, vet inte ens vad jag har för bild...?
51. Kan du byta olja på bilen? Vad är en bil?
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? haha. Läser aldrig klart böcker men ja, Flickan från ovan tror jag.
54. Läser du dagstidningen? bara omd et står något intressant på framsidan.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Naj.
56. Dansar du i bilen? Vad är bilen?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En mall till en tshirts ärm.
59. När var du i kyrkan senast? ingen aning, gillar inte kyrkor.
60. Vilka personer utmanar du? inga :)

2009-11-24




livet fortsätter i precis samma takt som förra gången jag skrev. Skolan ger mig ångest. Ska skriva en sociologi uppsats på 5 a4 sidor om sexbrott, läsa en engelsk bok och analysera den + historia provet närmar sig.. å n g e s t ? ja. Men varför klaga? mamma kommer hem om mindre än två veckor och jag är hur glad som helst för det, slipper fira jul på sjukhuset och infektionen på hjärtklaffarna är så gott som borta, sa ju det, världens starkaste mamma.

Imorgon ska vi simma med klassen, tur att frida är pepp på det iallfall så det inte bara är jag som kommer ligga där och plaska för mig själv.
Sophie och jag har planerat en stor 18års fest i mars, kommer bli helt galet. Ni som är bjudna lär märka det inom kort.
Nu ska jag lägga mig och läsa i A child called it. Blir tårögd för varje sida jag läser i den jävla boken, har redan läst den på svenska men när man läser den på engelska blir allt så mycket mer verkligt, för mig iallfall. Det är liksom hans ord på riktigt. Helt sjukt. Dave Pelzer, knappt mänskligt stark alltså. Fast .. har lust att kolla på Borat nu. Blir nog det istället för att läsa. fan, vad dålig jag är.

Imorgon - hem och ta ut elliot, Plugga sociologi, hem till älskling.
torsdag - plugga !!
fredag - janne
lördag - jobba
söndag - träna

2009-11-22


här sitter jag i soffan och tittar på paris bbf, helt död efter igår.
Riktigt trevlig helg, mina syskon från stockholm har varit här mest för mammas skull såklart men igår var jättemysigt.
Janne kom hit och jag, han, ella, calle och pappa åt massor och tittade på brüno sen var vi uppe till fyra. Åt jordnötsringar och kollade på ullared, kunde knappt andas så mycket vi skrattade åt det, bästa jävla svenska dokumentären haha!

Snart kommer pappa då ska jag göra taco och sen drar jag hem till älskling, mmm finns inget bättre.
99 dagar kvar till min älskade Dermal Anchor..!

2009-11-18

allt är ganska mycket bättre nu, det går sakta men det blir bättre.
Sjukt tråkig och seg dag.. skola och sen jobb vilket blir precis lika tråkigt imorgon. Men på fredag kommer mina syskon hit från stockholm, äntligen! Nu ska jag borsta tänderna och tjata på pappa om att han ska köra mig till skolan imorgon.

planerings freaket ;
Imorgon - skola jobba
Fredag - Ella och Calle kommer
Lördag - familjemiddag (?) och janne också såklart
Söndag - Janne i guess
Måndag - Jempa ?
Tisdag - plugga sociologi som fan
Onsdag - Emma
Torsdag - jobba
Fredag - Sara ?
Lördag - Janne

Detta funkar fan inte mer haha, planerat flera veckor framåt hela tiden..
Skärpning!
____________
Janne
when it´s for real it´s forever.
_____________________

2009-11-17

2009-11-16

den starkaste jag vet.
att ha två barn med en man som missbrukar både droger och alkohol, att bli grovt misshandlad av sin man i mer än ett år, att ens man var den farligaste i helsingborg enligt poliserna, att bli nerslagen utanför rådhuset med barn i magen, knäckt näsa och blod som rinner från ansiktet,
Att rymma och ha 30 kronor och två småbarn och ingen som hjälper en, inga syskon och föräldrar som inte gjorde någonting för att hjälpa till och klara sig är otroligt.
du är otrolig och helt fantastisk.

Hittade en ny man efter en lång tid, att faktikst kunna lita på en man igen eller på någon igen är starkt nog enligt mig. Telefonhot, rädsla, psykologer men allt blev bra tillslut, två barn till med denna gången, en bra man.
Det ena barnet som är barn till äcklet/missbrukaren/misshandlaren var i helsingborg på besök och blev våldtagen fem minuter från hemmet, det knäckte dig inte och då är även det ett bevis på hur stark du verkligen är. Det andra barnet fick barn och de barnet höll på att dö, du var stark även om du var flera mil ifrån dom.
Allt löste sig.

Och nu har detta hänt, Cancer. Varför du? Jag har slutat tro på karma nu för du om någon förtjänar det finaste i världen. Det är inte meningen att du ska ligga inlagd på ett sjukhus i flera veckor med slangar i dig. Det är meningen att du ska vara det friskaste som finns, gladaste och vackraste.
När sådana här saker händer förstår man så skrämmande tydligt hur mycket ens föräldrar gjort för en, hur mycker dom älskar en och främst hur mycket en själv älskar Dom.
Det går inte att vara utan dig. aldrig.
" tror bara jag kommer vara lite cool utan hår "
<3
världens starkaste, min mamma.


har ni några idiotiska åsikter om detta så snälla kan ni väl hålla dom för er själva.
Detta är för min egen skull.
Mysig helg och nu är jag så jävla trött så jag och jempa ska titta på film och dega, nom nom nom.
I morse hade jag otur men det löser sig nog.
saw V HAJDO

2009-11-10


Nu har ina gått och jag känner mig mer ensam än jag någonsin gjort. Känner mig mer ensam än om det vore igår och jag inte haft någon alls. Även om jag vet hur många som bryr sig så försvinner inte ensamheten.
Det finns ingen.
Mamma ska vara inlagd i fyra veckor till..fyra! det var kaos redan efter tre dagar utan henne. Allt är kaos.
Varje ord du skriver slår ner mig en bit mot hålet i marken, varje gång jag känner att du klarar dig bättre utan mig trycker det ner mig lite till, varje gång det ringer från sjukhuset trycks jag ner mer, varje gång jag tänker på hur detta kan sluta får det mig att känna marken mot min hud och varje gång jag inte får känna din närvaro vid mig vet jag knappt hur jag ska komma upp igen. Du är min enda väg upp.
.. och om mamma kommit hem.

sluta klaga anna.
m ska försöka.
Ina dag idag, skogen med henne var det bästa på länge. i love u !


























2009-11-09


idag leker jag med jempa och ina.
vi kollade på en skräckfilm från 1986 den var nog den sämsta film jag sett, så vi såg inte klart den.
Vi satte oss på golvet och tog bilder istället, det ser ut som jag har sånadära diamant tänder som hiphopare har.
konstigt.
nu ska vi ut och röka, HAJ

2009-11-08





Hemma igen från en jättemysig helg hos Janne.

Fredags träffades vi i stan och tittade på jempa när hon hade uppspel, lätt det bästa hon gjort du är bäst stjärnsyster!
Sen gick vi till J´s gym jag blev trött, åt pizza sen kollade vi på paranormal activity som faktikst var riktigt bra men inte så läskig som vi trodde att den skulle vara.
Igår åkte vi skridskor haha, hade glömt hur jobbigt det var sen tittade vi på män som hatar kvinnor, mysmysmys. Och idag skulle han repa med make a mess så jag fick åka hem till pappa och hjälpa honom att laga mat och städa lite. Nu när mamma är inlagd är allt så mycket svårare.
vill bara ha hem henne, frisk, nu!
mamma <3

Jag älskar min pojkvän mest i världen.
Finns inget som någonsin kan förstöra det vi har.
Finns inget som gör mig så glad som han.
Finns ingen som är bättre.
mh, jag älskar min pojkvän.

Arkiv